MOSCOT


Designed in NYC - Since 1915

 

MOSCOT ORIGINALS

Gebaseerd op stijlen uit de archieven van de Moscot-familie uit de jaren 1930 tot 1980, blijken de klassieke goede looks en het tijdloze ontwerp dat in de afgelopen decennia is ontstaan.

De bril behoudt de authenticiteit van de originele montuurstijlen, inclusief historische details, traditionele hardware en zonnebrilglazen van echt glas die exact de echte ouderwetse kleuren dupliceren die voor het eerst door het bedrijf in de jaren 40 werden vervaardigd.

De natuurgetrouwe collectie is verkrijgbaar als bril of zonnebril, met of zonder recept, in verschillende kleurencombinaties en maten voor monturen en lenzen.

"If it's not a MOSCOT, it's not an ORIGINAL."

MOSCOT SPIRIT

We vertrekken uit de archieven van de Moscot-familie, maar delen nog steeds hetzelfde geweldige DNA als de Moscot-originelen, inclusief materialen van de hoogste kwaliteit, historische details en echte hardware om de stevigst mogelijke constructie te garanderen.

Met het onderscheidende kleurenpalet van het bedrijf en de kenmerkende metalen eindkappen, is de Moscot Spirit-collectie verkrijgbaar als bril of zonnebril.

"Good genes run in the family."